Επαναλειτουργεί η γραμμή 711 ΖΩΦΡΙΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


Την επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 711 ΖΩΦΡΙΑ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ προαναγγέλλει με έγγραφό του προς το Δήμο Φυλής ο ΟΑΣΑ.
Το έγγραφο του ΟΑΣΑ έρχεται σε συνέχεια σχετικών εγγράφων και επαφών του Δήμου Φυλής με τη Διοίκηση και υπηρεσιακούς παράγοντες του ΟΑΣΑ, στις οποίες είχε τονιστεί η ανάγκη επαναλειτουργίας της γραμμής, μετά τα έντονα παράπονα των συνδημοτών μας.
Παράλληλα ο ΟΑΣΑ, για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής, ζητά να τερματίζει και η γραμμή Β 12 στην Πλατεία Αττικής. Με τον τρόπο αυτό πιστεύει ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, η συχνότητα των δρομολογίων, η οποία, σύμφωνα με τα υπηρεσιακά στελέχη θα φτάνει τα 9’ λεπτά ανά λεωφορείο για το Β 12 και 30’ λεπτά για το 711.
Τέλος στο έγγραφό του ο ΟΑΣΑ επισημαίνει ότι το θέμα της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της περιοχής θα επανεξεταστεί σε λίγους μήνες, όταν θα έχει ολοκληρωθεί το έργο του τερματικού σταθμού που θα κατασκευάσει ο Δήμος στον Προαστιακό Άνω Λιοσίων.
Από την πλευρά του ο Δήμος Φυλής, δια στόματος του αρμοδίου Αναπλ. Δημάρχου Γιώργου Κρητικού, επανέλαβε την πάγια θέση του Δήμου περί ταυτόχρονης λειτουργίας των γραμμών 711 και Β 12 με τέρμα την Πλατεία Αττικής και την οδό Μάρνη αντίστοιχα.
«Εμείς επιμένουμε στις θέσεις μας, αλλά θα αναρτήσουμε το σχετικό έγγραφο του ΟΑΣΑ στο διαδίκτυο ώστε να ενημερωθούν για τις προθέσεις και τις δυνατότητές του οι συνδημότες μας. Είμαστε με την πλευρά του κόσμου που χρησιμοποιεί τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε καμιά περίπτωση δεν θα αναλάβουμε ευθύνες που ανήκουν στο ΟΑΣΑ» τόνισε ο Γιώργος Κρητικός.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση της περιοχής και μάλιστα προσωπικά, έχει δείξει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτ. Αττικής Θανάσης Μπούρας, με επαφές του τόσο με το Δήμο Φυλής, όσο και με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ και ιδίως με το Διευθύνοντα Σύμβουλο Νίκο Αθανασόπουλο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου