Ευχές για τους 90 συμβασιούχους από το Μαρίνο Σαρλά



Στους 90 συμβασιούχους που αγωνιούν εν όψει της εκδίκασης της υπόθεσής τους στα Δικαστήρια, την προσεχή Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του ο Αναπλ. Δήμαρχος Μαρίνος Σαρλάς. 
Γνωστός για την ευαισθησία του ο Μαρίνος Σαρλάς δεν ξέχασε να καλέσει και τους συμβασιούχους στην κοπή της πίτας των Υπηρεσιών που υπάγονται σε αυτόν, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020.”Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να συνεχίσουν μαζί μας”, τόνισε χαρακτηριστικά. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Φανούριος, που ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη, ώστε να εργάζονται για το καλό των Δημοτών. 
Κατά τα άλλα, κομμάτια της πίτας έκοψαν όλοι οι παριστάμενοι Αντιδήμαρχοι, οι οποίοι, στο σύνολό τους τα αφιέρωσαν στην Υπηρεσία και στους εργαζομένους. Όλοι τους εκθείασαν το χαρακτήρα και την άριστη συνεργασία τους με το Μαρίνο Σαρλά και του ευχήθηκαν να συνεχίσει να εργάζεται με μεθοδικότητα και χαμόγελο. Η τελετή ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο κέρασμα, από την πλευρά του Μαρίνου Σαρλά, ο οποίους έδωσε στους τρεις τυχερούς εργαζομένους, που βρήκαν τα ισάριθμα φλουριά άδεια πέντε ημερών.




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου