Εγκώμιο σε Παππού-Χατζητρακόσια από τους καθηγητές Γυμνασίων και Λυκείων

Στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής. 
Στο χαιρετισμό του ο Διευθυντής Ξενοφών Βαμβακερός ευχαρίστησε το Δήμο Φυλής και ειδικότερα το Δήμαρχο Χρήστο Παππού και τον Αναπλ. Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Νίκο Χατζητρακόσια για την διαρκή και πολύ καλή συνεργασία. Όπως επίσης για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλουν και την υλική βοήθεια που προσφέρουν στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας. Πρόσθεσε ότι το έργο που επιτελείται στο Δήμο Φυλής αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τους άλλους Δήμους. Τόνισε μάλιστα ότι πριν έρθει στη Δυτική Αττική υπηρέτησε σε Δήμο των εύπορων νοτίων προαστίων, ο οποίος παρείχε στα σχολεία πολύ λιγότερα, σε σχέση με το Δήμο Φυλής. 
Κόβοντας το δικό του κομμάτι από την πίτα ο Νίκος Χατζητρακόσιας τόνισε ότι η Εκπαίδευση αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Φυλής. “Για μας έχει μεγάλη σημασία σημασία να προσφέρουμε στα σχολεία όλα εκείνα τα μέσα για την εύρυθμη λειτουργία τους, ώστε να παρέχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εκπαίδευσης στους μαθητές του Δήμου μας”, επεσήμανε. 
Πέραν των εγκωμιαστικών σχολίων του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η εκδήλωση επεφύλαξε στο Νίκο Χατζητρακόσια και μια ευχάριστη έκπληξη, αφού αναδείχθηκε τυχερός της χρονιάς, κερδίζοντας το φλουρί της βασιλόπιτας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου