Έκοψε κορδέλα και βασιλόπιτα ο Αθλητικός Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Δήμου Φυλής













Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα το οποίο δημιούργησαν τα χαμόγελα των μικρών αθλητών έκοψε βασιλόπιτα κι εγκαινίασε τον χώρο του, ο νεοσύστατος Αθλητικός Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού, του Δήμου Φυλής. 

Τα εγκαίνια τελέστηκαν με τις ευλογίες του αγαπητού Ιερέα Δημήτρη Παναγακόπουλου, στο Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής, το απόγευμα της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου, ενώ την κορδέλα έκοψε πλαισιωμένος από τα παιδιά και τη Διοίκηση του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού “η Πάρνηθα” του Δήμου Φυλής, Γιώργος Μαυροειδής 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευάγγελος Τοπαλίδης, καλωσόρισε τον κόσμο, τους αθλητές και τους επίσημους προσκεκλημένους εκφράζοντας τη χαρά του που το Άθλημα του Στίβου έκανε επανεκκίνηση στον Δήμο Φυλής. Όπως υπογράμμισε αυτό το νέο ξεκίνημα έγινε, με την ολόπλευρη στήριξη του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τις νέες εγκαταστάσεις στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δημοτικό Στάδιο “Θρασύβουλος”. Ο Πρόεδρος εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα η βοήθεια να συνεχιστεί ώστε να λυθούν όλα τα υπάρχοντα προβλήματα. 

Ο Πρόεδρος Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής εν συνεχεία, έκανε μια επιγραμματική αναδρομή στο παρελθόν για το συγκεκριμένο γήπεδο, δίνοντας παράλληλα τη δέσμευση ότι η αρωγή και η στήριξη της Διοίκησης του Χρήστου Παππού, θα είναι διαρκής. 

Τις ευχές τους έδωσαν επίσης σε αθλητές και Διοίκηση ο Αντιδήμαρχος Φυλής Γιώργος Αβράμης, ο πρώην Δήμαρχος Φυλής Δημήτρης Μπουραΐμης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Σοφία Πανουτσακοπούλου, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Χασιάς Διονύσης Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμάτης Σερέπας, ο Τοπικός Σύμβουλος Χρήστος Ρίζος και ο διαχρονικός άνθρωπος του αθλητισμού Χρήστος Κων. Παππούς. 

Όλοι τους εξέφρασαν την ευχή από τον χώρο και τον τόπο αυτό, να βγουν μεγάλοι αθλητές!

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα




























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου