Οφειλόμενη επανόρθωση στα περί αυτοδιοικητικού αλτσχάιμερ


Η Υπηρεσία του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού Η ΠΑΡΝΗΘΑ μας πληροφόρησε ότι δεν ήταν απόντα τα μέλη της αντιπολίτευσης από τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία εγκρίθηκε ο προγραμματισμός για την πρόσληψη 40 εργαζομένων με δίμηνες συμβάσεις. Κι ότι η αναγραφή τους, ως απόντων, στη σχετική Απόφαση, οφείλεται σε παραδρομή. 
Ως εκ τούτου διορθώνουμε το Δελτίο Τύπου ως προς την παρουσία της αντιπολίτευσης στη συνεδρίαση και εμμένουμε στην ουσία:
Πρώτον ότι η Απόφαση αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να λάβει γνώση κάθε ενδιαφερόμενος και δεύτερον ότι ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής δεν μπορούσε να ανακοινώσει ότι θα γίνουν δίμηνες προσλήψεις, από τη στιγμή που η Απόφαση στάλθηκε, προχθές, για έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Πως θα γνωστοποιούσε ότι θα γίνουν προσλήψεις, από τη στιγμή που δεν έχει εγκριθεί η Απόφαση, όπως προβλέπει ο νόμος;
Εμμένουμε, επίσης, στη διάγνωση περί αυτοδιοικητικού αλτσχάιμερ της ιστοσελίδας που δημοσίευσε το αστήρικτο και συκοφαντικό δημοσίευμα. 
Περαστικά! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου