Νέος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Φυλής ο Αναστάσης Ατζάμπος


Ιδού η ανάρτησή του στη σελίδα του στο Face Book με την οποία κι ανακοινώνει τους στόχους του: 

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές οργανώσεις της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας σε όλη την Ελλάδα και έτσι προέκυψε και επίσημα το νέο πενταμελές για την ΟΝΝΕΔ Φυλής και στον Δήμο μας .
"Αναλαμβάνω επίσημα τα καθήκοντα του Νέου Πρόεδρου στην ΟΝΝΕΔ Φυλής εντός των επόμενων ημερών και θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα παιδιά που στηρίξανε την υποψηφιότητα μου για την θέση του προέδρου από την αρχή.
Απο σήμερα η ΟΝΝΕΔ στον Δήμο μας αποκτά ισχυρή φωνή και θα φροντίσουμε να δηλώσουμε δυναμική παρουσία όπως ακριβώς αξίζει στην μεγαλύτερη παράταξη νεολαίας στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Giannis Swtiriou τον εκ νέου εκλεγέντα Πρόεδρο της νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Δυτικής Αττικής που πίστεψε στην προσπάθεια μας από την πρώτη στιγμή και φυσικά ξεχωριστή αναφορά στο Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ τον Μελέτης Κοροβέσης που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να φτάσουμε εδώ σήμερα.
Έχουμε πολλή δουλειά για να λειτουργήσουμε την ΟΝΝΕΔ Φυλής στα πρότυπα της επανιδρυμένης ΟΝΝΕΔ του Προέδρου Παύλου Μαρινάκη.
Προχωράμε μαζί, προχωράμε δυναμικά”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου