Άρωμα… Ανατολής στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Αγίου Νικολάου Άνω Λιοσίων












Με νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ζωντανή μουσική και μια χορεύτρια οριεντάλ να σείεται στους ρυθμούς του χορού της ανατολής και να κόβει την ανάσα σε μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, σε κατάστημα εστίασης στη Χασιά, η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του συλλόγου της συνοικίας Αγίου Νικολάου «Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ». 

Η νέα πρόεδρος του συλλόγου Κυριακή Βαλασσά αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευημερία σε όλους και παρουσίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

«Η ζεστή ατμόσφαιρα, η συμμετοχή σας και η στήριξή σας μου δίνει ιδιαίτερη χαρά γιατί το 2020 συμπληρώνονται 47 χρόνια συνεχούς λειτουργίας του συλλόγου μας. Η παρουσία σας εδώ σήμερα μας δίνει αισιοδοξία γιατί δείχνει ότι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» υπογράμμισε η κ. Βαλασσά στο χαιρετισμό της αναφερόμενη στην ιστορία του συλλόγου. Παράλληλα η νέα πρόεδρος έκανε άνοιγμα και σε δημότες που δεν κατοικούν στον Άγιο Νικόλαο να ενσωματωθούν στο σύλλογο και να τον δυναμώσουν γιατί όπως είπε «ο σύλλογός μας έχει κάνει πολλά μέχρι τώρα αλλά είναι πολλά περισσότερα αυτά που μπορεί να δώσει». 

Τέλος η κ. Βαλασσά ευχαρίστησε την Αναπληρώτρια Δημάρχου Χρυσούλα Κουράση για τη στήριξη του συλλόγου, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Θανάση Μπούρα ο οποίος πέρασε λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο του συλλόγου αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να μείνει, τον πρώην πρόεδρο Παντελή Δρόσο και όλα τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. 

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε πως ο σύλλογος προσκλήθηκε από το Δήμο Φυλής να συμμετάσχει στις 23 Φεβρουαρίου στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και ζητήθηκε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή προκειμένου ο Δήμος να προλάβει να τους εφοδιάσει με τις αποκριάτικες στολές. Επίσης ανακοινώθηκε πως στις 29 Μαρτίου ο σύλλογος οργανώνει εκδρομή στην Παναγία την Πλατανιώτισσα στo Aίγιο. 

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φυλής πατέρας Δημήτριος Παναγακόπουλος ο οποίος ευχήθηκε στο νέο ΔΣ και τα μέλη του συλλόγου υγεία, προκοπή και άνοδο. «Η Αναμόρφωση όπως ονομάζεται ο σύλλογός σας είναι μια έννοια την οποία πρέπει να την ενστερνιστούμε και την εφαρμόσουμε, όλοι ειδικά σε περιόδους κρίσης όπως αυτή που διερχόμαστε. Το κομμάτι μου θα το αφιερώσω στην πρόοδο της συνοικίας του Αγίου Νικολάου» είπε ο πατέρας Δημήτριος. 

Αμέσως μετά ξεκίνησε το ζωντανό μουσικό πρόγραμμα το οποίο κορυφώθηκε όταν αργά το μεσημέρι εμφανίστηκε στο κέντρο μια χορεύτρια οριεντάλ η οποία είχε προσκληθεί από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να εμπλουτιστεί τη διασκέδαση των μελών του συλλόγου, τα οποία φάνηκε να εντυπωσιάζονται από το φαντασμαγορικό χορό της . 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



















 






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου