Με ευχές προς τα μέλη του ΚΑΠΗ και συγχαρητήρια προς την Ελένη Λιάκου η κοπή της Βασιλόπιτας στη Χασιά







Μπορεί να μην κέρδισε το φλουρί της Βασιλόπιτας που κόπηκε στο ΚΑΠΗ της Δημοτικής Ενότητας Φυλής, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ωστόσο ήταν η μεγάλη κερδισμένη της εκδήλωσης, μαζί με τα μέλη του ΚΑΠΗ. Ο λόγος για την Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Φυλής και Διοικητικών Υπηρεσιών, Υπεύθυνη για το ΚΑΠΗ, Ελένη Λιάκου, στην οποία αφιερώθηκαν τα περισσότερα κομμάτια πίτας μαζί με εγκωμιαστικά λόγια για το έργο της στην Φυλή και την αυτοδιοίκηση γενικότερα. 
«Χαίρομαι που βρισκόσαστε σε αυτόν το χώρο, τον χώρο σας, συγκεντρώνεστε και περνάτε όμορφες στιγμές», είπε απευθυνόμενη προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, η Ελένη Λιάκου, η οποία ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Κέντρου που φροντίζουν τα μέλη, και τους οποίους αφιέρωσε και το κομμάτι της πίτας που έκοψε. 
Στην προσφορά των ηλικιωμένων στην ελληνική οικογένεια αναφέρθηκε ο Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Λιάκος, υπογραμμίζοντας απευθυνόμενος προς τα μέλη των ΚΑΠΗ: «Είσαστε οι άνθρωποι που μας μεγαλώσατε και σας χρωστάμε πολλά και χαίρομαι να βρίσκομαι μαζί σας στις εκδηλώσεις σας». Συνεχάρη επίσης την Ελένη Λιάκου για το έργο της και της αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας, το οποίο όμως παρέδωσε στη μητέρα της Αντιδημάρχου, κα Κατερίνα, τιμώντας παράλληλα και τους ηλικιωμένους. 
Το έργο της Ελένη Λιάκου εξήρε και ο Αντιδήμαρχος Εσόδων Γιώργος Αβράμης. «Μας έδειξε ότι σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία οι γυναίκες μπορούν να διακριθούν», είπε ο Αντιδήμαρχος και συνεχάρη την Ελένη Λιάκου για ότι έχει πετύχει και για το έργο που έχει κάνει, ενώ υπογράμμισε και την αποφασιστικότητα που δείχνει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος, όπως είπε, «όποιον στόχο βάζει, τον υλοποιεί». Ο Γιώργος Αβράμης αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στα μέλη του ΚΑΠΗ υπογραμμίζοντας την προσφορά τους: «Στηρίζετε τις οικογένειές μας, φροντίζετε τα παιδιά μας, συμβάλετε στον οικογενειακό κορβανά, είσαστε τα πάντα για εμάς», είπε χαρακτηριστικά. 
Τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και για τους ηλικιωμένους απηύθυναν επίσης η Διευθύντρια του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» Γιάννα Λιόση, η Προϊσταμένη του Τοπικού Υποκαταστήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αριστέα Πλακίδα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Τσεβάς, Μελέτιος Παπαδήμας και Χρήστος Ρίζος, καθώς και ο Υπεύθυνος του ΚΑΠΗ Ζεφυρίου Βασίλης Κατηφώρης. 
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φυλής, Δημήτριος Παναγακόπουλος, ενώ μετά τους χαιρετισμούς των επισήμων, προσφέρθηκαν στα μέλη του ΚΑΠΗ σνακ και αναψυκτικά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα
























 








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου