Πετάει την μπάλα στην εξέδρα το ΕΘΝΟΣ για το αναληθές δημοσίευμα περί ραδιενέργειας στη Χωματερή

Με δικαιολογίες επιχειρεί η ιστοσελίδα ΕΘΝΟΣ να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσε στο αναγνωστικό κοινό το αναληθές δημοσίευμα περί ραδιενέργειας στη Χωματερή.
Μετά την αποστομωτική απάντηση της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας και του Δήμου Φυλής, ο συντάκτης της ιστοσελίδας, επιχειρεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα, ρωτώντας που πηγαίνουν τα αντισταθμιστικά που εισπράττει ο Δήμος Φυλής και πως έφτασαν στην πρώτη Εθνική ο Ακράτητος και ο Θρασύβουλος.
“Παρέλειψε” μάλλον να διαβάσει στην απάντηση του Δήμου Φυλής ότι, μόνο η μισθοδοσία του Δήμου ξεπερνάει τα 21 εκατ. ετησίως. Αδιάβαστος πιάστηκε και στα ποδοσφαιρικά, κάνοντας αναφορά του στην πορεία του Ακράτητου και του Θρασύβουλου, στην οποία όμως ο Χρήστος Παππούς δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή.
Ούτε μπήκε στον κόπο να εξηγήσει γιατί δημοσίευσε μια μελέτη που αμφισβητήθηκε από την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας. Μάλιστα για να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση ...παρέλειψε να δημοσιεύσει το συγκεκριμένο απόσπασμα της ανακοίνωσης του Δήμου Φυλής. Με άλλα λόγια, λογόκρινε την απάντηση του Δήμου Φυλής στο δημοσίευμά του.
Περιμένουμε από το συντάκτη του ΕΘΝΟΥΣ να απαντήσει ευθέως: Του έδωσαν οι πληροφοριοδότες του, το έγγραφο της Επιτροπής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας μαζί με τις μελέτες; Αν του το έδωσαν ευθύνεται εκείνος για την παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης. Αν δεν του το έδωσαν, ευθύνονται εκείνοι.
Όσο για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη περί νέου εργοστασίου απορριμμάτων στη Φυλή, καλό θα είναι να απευθυνθεί σε εκείνον που τις έκανε, δηλαδή στον Περιφερειάρχη.
Κλείνουμε με μια επισήμανση:
Οι συκοφαντίες που επινοεί η συλλογικότητα βρίσκουν "ευήκοα ώτα" στην τοπική ιστοσελίδα των τυχοδιωκτών της αυτοδιοίκησης. Προσπαθώντας να πλήξουν τον Παππού αναπαράγουν τις ανακρίβειες και τις συκοφαντίες.
Στην πραγματικότητα, το μόνο που κατορθώνουν είναι να δείχνουν το χαμηλό πολιτικό και αυτοδιοικητικό τους επίπεδο και την έλλειψη εμπεριστατωμένης γνώσης γύρω από τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου και του Λεκανοπεδίου.


Αυτά επί του παρόντος...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου