Ξέφρενο κέφι και αθρόα συμμετοχή στην Αποκριάτικη Παρέλαση του Δήμου Φυλής


Κάτω από έναν λαμπρό ήλιο και με τρελό κέφι, όπως ακριβώς το θέλει η “Αποκριά!” πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Φυλής, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου. 

Στη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών που ξεκίνησε από το “Συντριβάνι” της Λεωφόρου Φυλής και κατέληξε στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων (Δημαρχείου) συμμετείχαν ψυχή τε και σώματι, Σχολεία, Παιδικοί Σταθμοί, Πολιτιστικοί και Εξωραϊστικοί Σύλλογοι, όλα τα Τμήματα του Πολιτιστικού – Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής “η Πάρνηθα”, Εκπαιδευτικά Φροντιστήρια και δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας. 

Με ευφάνταστες στολές και ξέφρενη διάθεση οι συμμετέχοντες για 5η συνεχή χρονιά έδειξαν ότι η Αποκριάτικη Παρέλαση στο Δήμο Φυλής, ήρθε για να μείνει, γιατί απλά τη θέλει ο κόσμος! 

Τις θερμές ευχές τους για καλή Σαρακοστή έδωσαν στο πολύχρωμο πλήθος που είχε κατακλύσει την πλατεία, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος και είχε την ευθύνη της άρτιας από κάθε άποψη διοργάνωσης. 

Τη χαρά με τον κόσμο μοιράστηκαν επίσης κι αντάλλαξαν ευχές, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων του Δήμου Φυλής, Αναπληρωτές Δήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού και των Τοπικών Συμβουλίων κι εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Κοινωνικών Φορέων του τόπου. 

Η υπέροχη εκδήλωση κορυφώθηκε με συναυλία από το νεανικό συγκρότημα ENORASIS που έδωσε παράταση στο ξέφρενο γλέντι, ως αργά το απόγευμα. 

Τα ωραία πάντως δεν σταματούν εδώ καθώς το επόμενο και τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικες εκδηλώσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ζεφυρίου και Φυλής.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου