“Θεατρική Βασιλόπιτα” με τα όλα της! για το Σύλλογο Εναλλακτικών Δράσεων του Δήμου Φυλής Namaste





Με μηνύματα αγάπης, ζωής και θετικής σκέψης έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Εναλλακτικών Δράσεων του Δήμου Φυλής Namaste την Παρασκευή 7/2/2020, στο cafe Άτταλος, στο Καματερό. Στον Θεό του Κόσμου και την ποιότητα της αγάπης αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας του Namaste η Πρόεδρός του, κα Ιωάννα Λιόση, επισημαίνοντας ότι στόχος του Συλλόγου είναι η προσφορά εναλλακτικής σκέψης, δράσης και οπτικής σε όλα τα μέλη και τους φίλους του. 

Ήδη είχε ολοκληρωθεί κι η θεατρική παράσταση του Συλλόγου, η οποία είχε στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, όπως φάνηκε και στο χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας. Η παράσταση ήθελε και κατάφερε να ενισχύσει το μήνυμα: "Τολμούμε και κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα"!!!! 

Το μήνυμα της παράστασης τόνισε κι η Υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας κα Ελένη Κολιού, η οποία, κόβοντας το δικό της κομμάτι πίτας, δήλωσε περήφανη για τους συντελεστές και το άρτιο αποτέλεσμα. 

Κομμάτι της πίτας έκοψε κι ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Φυλής κ. Γιώργος Μαυροειδής, ο οποίος επεσήμανε την στήριξη του Δήμου και του ίδιου του Δημάρχου κ. Χρήστου Παππού σε παρόμοιες πρωτοβουλίες κι Εναλλακτικές Δράσεις. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής κα Ζωή Αρβανιτάκη, οι Αναπληρωτές Δήμαρχοι κα Χρυσούλα Κούραση και ο κ. Αντωνόπουλος Γιώργος, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοτικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου Δήμου Φυλής κ. Κούρκουλος Γεώργιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σερέπας Σταμάτιος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αποστολόπουλος Χρήστος και Ρίζος Χρήστος. 

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Namaste, εμφανώς συγκινημένη από την ιδιαίτερη επιτυχία της Θεατρικής Παράστασης, και πλαισιωμένη από την Θεατρική Ομάδα ευχαρίστησε θερμά τα μέλη της κα Νίκη Γιαννή, κα Δέσποινα Ακαλέστου, κα Γιώτα Γκλιάτη, κα Έφη Σαραντοπούλου, κα Δήμητρα Μαυροειδή, κα Ειρήνη Ντούζου, κα Γεωργία Τσάμη, κα Γιώτα Κοχλιαρίδου, κα Ειρήνη Γκαργκάσουλα, αλλά και τον μικρό Φίλιππο Αναστασόπουλο. 

Επίσης, για την παρουσία τους και την στήριξή τους για την γενικότερη οργάνωση της εκδήλωσης ευχαρίστησε τους πολύτιμους συνεργάτες της, κα Ρία Γιώτη, κα Νικολέτα Καφούρου, κα Ελένη Καλογιάννη, τον κ. Δημήτρη Σταμίρη, τον κ. Στέλιο Φροντιστή, όνομα και πράγμα, που φρόντισε για τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, την εταιρεία Isisound για τα φώτα και την ηχητική κάλυψη, τους φωτογράφους κ. Άρη Κάσδαγλη και την κα Γιάννα Τσίγκου, τις κυρίες Κική Δημητρακάκη, Φανή Αντωνοπούλου και Μάγδα Χριστοδουλοπούλου, για το μακιγιάζ και την άψογη εμφάνιση των ηθοποιών. 

Επίσης, το καφέ Άτταλος στο Καματερό που φιλοξένησε την όλη εκδήλωση και φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον όμιλο ξενοδοχείων Spyrou Skopelos Experience και τον Διευθυντή του Ομίλου κ. Γιώργο Μιχάλη για το δώρο που περιείχε το φλουρί της πίτας και που δεν ήταν άλλο παρά μία τριήμερη διαμονή στο Rigas Ηotel στην Σκόπελο και έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τον τυχερό που κέρδισε αυτό το φλουρί. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συντροφευμένη πάντα από τον πολύ κόσμο που στήριξε και τίμησε τον Σύλλογο με την παρουσία του. 
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα








































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου