Αναβάθμισε το Γήπεδο Πανοράματος ο Δήμος Φυλής με σύγχρονο χλοοτάπητα και σημαντικές παρεμβάσεις


Στον εκσυγχρονισμό του Γηπέδου Πανοράματος προχώρησε ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο της δέσμευσης του Δημάρχου Χρήστου Παππού για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Στο γήπεδο, το οποίο έχει επιφάνεια αγωνιστικού χώρου 7.100 τ.μ. (γήπεδο 11x11), τοποθετήθηκε ολοκαίνουργιος χλοοτάπητας και έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις, που αναβάθμισαν τη λειτουργία του και την κατέστησαν ασφαλέστερη για τους αθλητές. 

Ειδικότερα, έγινε αποξήλωση του παλιού χλοοτάπητα, κατασκευάστηκε νέα υπόβαση του αγωνιστικού χώρου και δίκτυο απορροής των ομβρίων υδάτων και τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, σύμφωνα με τα κριτήρια και τις απαιτήσεις της FIFA (πρότυπο FIFA Quality). Επίσης, εγκαταστάθηκαν νέοι πάγκοι για τις ομάδες και τους παρατηρητές των αγώνων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε νέα σημεία του γηπέδου ώστε να είναι λειτουργικότεροι. Ακόμη αντικαταστάθηκαν τα παλιά δοκάρια με νέα και έγινε συντήρηση της περίφραξης. 

Το έργο χρηματοδοτήθηκε με ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής, με μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία, η οποία είχε και την επίβλεψη.



Την αναβάθμιση του Γηπέδου Πανοράματος είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην ομώνυμη ομάδα και στους κατοίκους της περιοχής. «Είναι στόχος και καθήκον μας να συμβάλουμε με οποιονδήποτε τρόπο στην ενίσχυση του αθλητισμού και προς την κατεύθυνση αυτή αναβαθμίζουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου. Εκσυγχρονίσαμε τον αγωνιστικό χώρο του Γηπέδου Πανοράματος, το οποίο επιδιώκουμε να αναδείξουμε σε αθλητικό κέντρο, και συνεχίζουμε», τονίζει ο Χρήστος Παππούς.




«Εκσυγχρονίζουμε τις αθλητικές υποδομές που βρίσκονται στον Δήμο μας και που λόγω παλαιότητας και εντατικής χρήσης, έχουν φθαρεί. Αντικαθιστούμε τους χλοοτάπητες με νέας γενιάς, φιλικότερους προς τους χρήστες», υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας.




«Θέλουμε τις αθλητικές δομές μας γεμάτες με παιδιά και αθλητές διότι ο αθλητισμός συμβάλει στην υγιή σωματική και ψυχική ανάπτυξή τους. Για το σκοπό αυτό τους εξασφαλίζουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις», τονίζει ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πάρνηθα», Γιώργος Μαυροειδής.












0 comments:

Δημοσίευση σχολίου