Εμπεριστατωμένη και αποστομωτική η διάψευση του Γιάννη Κρεμύδα σε ανυπόστατο σχόλιο ...


... “Το 2ο Δημοτικό Σχολείο διαθέτει σύστημα συναγερμού” δηλώνει ο Πρόεδρος της Α βάθμιας Σχολικής Επιτροπής


Την κατηγορηματική διάψευση του Προέδρου της Α Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Κρεμύδα, προκάλεσε ανυπόστατο σχόλιο Τοπικού Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου και της παράταξης «Φυλή Νέο Ξεκίνημα» στο διαδίκτυο, ότι το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου δεν διαθέτει σύστημα συναγερμού. Είχε προηγηθεί βανδαλισμός από αγνώστους στο κυλικείο του Σχολείου που πάντως και αυτό έχει δικό του σύστημα συναγερμού. Ακολουθεί αυτούσια η απάντηση του Γιάννη Κρεμύδα. 


“Ενημερώθηκα την Κυριακή (8 Μαρτίου) - τυχαία! – ότι σε ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τοπικός σύμβουλος του Ζεφυρίου της παράταξης «Φυλή. Νέο Ξεκίνημα» και σύζυγος της ιδιοκτήτριας του κυλικείου στο 2ο δημοτικό σχολείο του Ζεφυρίου, ανακοίνωσε ότι το εν λόγω κυλικείο έγινε στόχος βανδαλισμού από αγνώστους. 

Στη σχετική ανάρτηση όμως, υπήρχε μία σημαντική ανακρίβεια, η οποία οφείλω να ομολογήσω πως με ενόχλησε, καθώς δημιουργεί… λανθασμένες εντυπώσεις στους δημότες και αφορούσε την συκοφαντική δήλωση ότι οι άγνωστοι εισβολείς έκαναν το καταστροφικό τους έργο «ανενόχλητοι», καθώς… «το σχολείο ΔΕΝ έχει συναγερμό»!



Έστω κι αν η δήλωση αυτή αφορά ένα… άστοχο σημείο του σχολίου του και δεν έγινε με πρόθεση να πλήξει το έργο της Πρωτοβάθμιας Ε.Σ.Ε. που τόσο τον έχει ευεργετήσει – και πέραν των αρμοδιοτήτων μας! - σε προηγούμενο παρόμοιο περιστατικό, ή με αντιπολιτευτικούς σκοπούς, το γεγονός που μας λύπησε είναι ότι εκφράστηκε χωρίς να έχει προηγηθεί ενδιαφέρον από πλευράς του για ορθή ενημέρωση! 


Επειδή, λοιπόν, ως διοίκηση του Χρήστου Παππού δεν ξεχωρίσαμε ΠΟΤΕ τους πολίτες μας σε «δικούς» και «άλλους», όπως συχνά και ΨΕΥΔΩΣ μας καταλογίζει μερίδα της αντιπολίτευσης, απεναντίας φροντίζουμε ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ να τους στηρίζουμε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, θεώρησα ότι ήταν πάνω απ’ όλα ηθική και ανθρώπινη η υποχρέωση να ενδιαφερθώ για όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού από τον Διευθυντή και την ιδιοκτήτρια του κυλικείου, ενώ παράλληλα δόθηκε η εντολή για αποκατάσταση όλων των φθορών, προκειμένου η εργαζόμενη δημότης να μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στον εργασιακό της χώρο. 


Σήμερα, λοιπόν, κατόπιν προσκλήσεως της ιδιοκτήτριας του κυλικείου στην Α’/θμια Ε.Σ.Ε., ο τοπικός σύμβουλος του Ζεφυρίου «ενημερώθηκε» ότι το σχολείο ΚΑΙ συναγερμό διαθέτει ΚΑΙ ραντάρ ΚΑΙ παγίδες, που έχουν τοποθετηθεί σε όποια τα σημεία μας υπέδειξε ο Διευθυντής γεγονός που ο ίδιος μας πιστοποιεί σε επίσημο έγγραφό του, αλλά πολλώ δε μάλλον «έμαθε» ότι ο χώρος που εργάζεται η σύζυγός του διαθέτει ΑΥΤΟΝΟΜΟ σύστημα συναγερμού (σύμφωνα με ενυπόγραφη μαρτυρία της ίδιας), ο οποίος μάλιστα λειτούργησε αποτρεπτικά για την ολοκλήρωση του καταστροφικού έργου των αγνώστων!






Υποχρεώνομαι και οφείλω ωστόσο να δώσω μία δημόσια απάντηση, εφόσον σε τηλεφωνική μας συνομιλία ο τοπικός σύμβουλος – για λόγους που δεν μπορώ να γνωρίζω – μου είπε ότι ο ίδιος ΔΕΝ μπορεί να διορθώσει το αρχικό του σχόλιο, στο κομμάτι που αφορά την Πρωτοβάθμια, παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκαν τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του ότι δεν έχουν κανένα παράπονο ούτε από την Πρωτοβάθμια, αλλά ούτε και από τον Δήμο!”

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου