Δεν πάσχω από κορονοϊό δηλώνει ο συντοπίτης μας Παντελής Σταμάταρος

Την ανάγκη να ενημερώσει, μέσω του ΦΥΛΑΡΧΟΥ, τους συντοπίτες του ότι δεν πάσχει από κορονοϊό αισθάνθηκε ο γνωστός επαγγελματίας και συνδημότης Παντελής Σταμάταρος. 
Ο Παντελής, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός και από τη συμμετοχή του στα κοινά, χρειάστηκε να νοσηλευτεί με αναπνευστικό πρόβλημα στο Ευαγγελισμό, όπου εισήχθη στις 11 Μαρτίου 2020. Μαζί με τις εργαστηριακές εξετάσεις, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τον υπέβαλε και στο τεστ για τον κορονοϊό. Λίγες ώρες αργότερα, του ανακοινώθηκε ότι είναι αρνητικός στο τεστ και αφού υποβλήθηκε σε θεραπεία για το αναπνευστικό, πήρε εξιτήριο στις 13 Μαρτίου 2020, οπότε του ανακοινώθηκε και επίσημα ότι δε νοσεί από κορονοϊό. 
“Επειδή πολλοί φίλοι που ανησυχούν τηλεφωνούν σε μένα και στα μέλη της οικογένειάς μου, δηλώνω, δημόσια, ότι δεν πάσχω από κορονοϊό. Στηρίζω τον αγώνα των συνανθρώπων που δίνουν μάχη με την ασθένεια και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων μας, το πρόβλημα θα ξεπεραστεί, όπως τόσα άλλα”, τονίζει χαρακτηριστικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου