Συντήρηση ασφαλτοτάπητα και πρασίνου στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων και Φυλής

Τα μέτρα προστασίας και η στήριξη των συμπολιτών μας στην πανδημία, δεν απέσπασαν την προσοχή του Δήμου Φυλής από την καθημερινότητα.
Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη περιοδική συντήρηση του ασφαλτοτάπητα στη Δημοτική Ενότητα Άνω Λιοσίων, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αναπλ. Δημάρχου Βασίλη Γεωργιάδη. Εξ άλλου, συντήρηση του οδικού δικτύου έγινε και στη Δημοτική Ενότητα Φυλής, μετά από συνεργασία του Βασίλη Γεωργιάδη με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου. 
“Η συντήρηση του οδικού δικτύου είναι καθοριστικής σημασίας για την οδική ασφάλεια, καθώς ο Δήμος Φυλής επιδιώκει την ασφαλή κυκλοφορία εποχούμενων και πεζών και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Παράλληλα, αυτή την εποχή κάνουμε τα αναγκαία κλαδέματα στα δέντρα για την καταπολέμηση της κάμπιας και προετοιμαζόμαστε, παρά την πανδημία, για την αποψίλωση στους κοινόχρηστους χώρους και στο περιαστικό πράσινο, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη. Θέλω να ευχαριστήσω τους προϊσταμένους και όλους τους εργαζόμενους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους “, δήλωσε ο Βασίλης Γεωργιάδης.
Πρόσθεσε ακόμα ότι βασικός στόχος παραμένει η αύξηση του πρασίνου. “Σκοπεύουμε, τη νέα φυτευτική περίοδο, να ξεκινήσουμε δεντροφυτεύσεις, τόσο σε δημοτικούς, όσο και σε δημόσιους χώρους. Έχουμε, επίσης, απευθυνθεί στους συνδημότες μας, καλώντας τους να συνεργαστούμε, ώστε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας”, τόνισε χαρακτηριστικά.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου