Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή της Παιδικής Χαράς στο Τσουκλίδι


Με στόχο να μετατρέψει τις παιδικές χαρές της πόλης σε μικρές «οάσεις» ψυχαγωγίας και άθλησης, αλλά και υποδειγματικούς τόπους αναψυχής για όλη την οικογένεια, ο Δήμος Φυλής παρέδωσε προς χρήση μία ακόμη Παιδική Χαρά στην οδό Ξιφία και Κωνσταντινουπόλεως στο Τσουκλίδι.

Το σχέδιο ανάπλασης που υλοποιήθηκε, με ιδίους πόρους του Δήμου Φυλής, περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή 11 συνολικά παιδικών χαρών, στις δημοτικές ενότητες Άνω Λιοσίων- Ζεφυρίου και Φυλής. 

«Οι σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές παιδικές χαρές, που βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη, την εικόνα της πόλης μας, αλλά κυρίως που προορίζονται για την υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών του Δήμου μας, αποτελούν για εμάς έργα ουσίας. Θέλουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τη γειτονιά τους και να χαίρονται το παιχνίδι τους σε αυτή», επισήμανε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και αναφερόμενος στις καθοριστικές παρεμβάσεις που έγιναν, τόνισε: «Φροντίσαμε ώστε οι τύποι εξοπλισμού να ανταποκρίνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, ενώ παράλληλα δημιουργήσαμε ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον και για τους συνοδούς, που θα επιτηρούν ευχάριστα το παιχνίδι των παιδιών τους».
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου