Η «Αγορίτσα» από τις «Άγριες Μέλισσες» και η σχέση της με τα Άνω Λιόσια...


ΠΗΓΗhttps://sputniknews.gr/til

Για τις κρίσεις πανικού, τη «μάχη» της με την κατάθλιψη και την προτροπή της Μαρίας Καβογιάννη μίλησε, το βράδυ της Τετάρτης (24/06), η Μαρία Αντουλινάκη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Η Μαρία Αντουλινάκη, που υποδύεται την «Αγορίτσα» στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (24/06) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», και αποκάλυψε ότι έχει βιώσει κατάθλιψη. 

Συγκεκριμένα, η Αντουλινάκη δήλωσε το εξής:
«Η προτροπή του να βρεθώ στον ψυχολόγο ήταν της Μαρίας Καβογιάννη. Λατρεμένος άνθρωπος για εμένα, την αγαπώ πάρα πολύ πραγματικά. Με έβλεπε ότι υπέφερα, γιατί ήταν ακριβώς μετά τον θάνατο του μπαμπά και όλο αυτό έσκασε και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Ενώ έδειχνα ότι είμαι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα μέσα στη δουλειά, έκλαιγα ξαφνικά, δεν ήμουν καλά».
Η ίδια, στη συνέχεια, πρόσθεσε:
«Πάθαινα κρίσεις πανικού και η Μαρία (Καβογιάννη) μού είπε: "Πήγαινε να δεις τη χαρά της ζωής!" και πήγα. [...] Με την καραντίνα δεν περάσαμε καλά και συνεχίζω την ψυχοθεραπεία. Πιέστηκα πάρα πολύ και άρχισα ξανά τη θεραπεία. Ήμουν έξω από τα νερά μου! Έμενα μόνη μου για επτά χρόνια και ξαφνικά δεν είχα τον χώρο μου να κοιμηθώ όπως θέλω, να δω τηλεόραση όπως θέλω. Παρότι έμεναν οι δικοί μου και πριν μαζί μου, εγώ δούλευα πάρα πολύ, δεν είχα νιώσει έτσι, δεν είχα νιώσει πίεση».
Άλλωστε, όπως επισήμανε η Αντουλινάκη, μένει με τη μητέρα, την αδελφή και την ανιψιά της καθώς εκείνες μετακόμισαν στο διαμέρισμά της μετά τον περσινό σεισμό στην Αττική εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκαν ζημιές στο σπίτι τους, στα Άνω Λιόσια.
Δείτε όλη τη συνέντευξη στον παρακάτω video

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου