Μεγάλο φαβορί για τον τελικό του MasterChef 4 ο Σταύρος Βαρθαλίτης που μένει στη Ζωφριά Άνω Λιοσίων

Το MasterChef 4 έχει αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Άνω Λιόσια καθώς οι ντόπιοι λάτρεις της μαγειρικής και της κουζίνας έχουν έναν επιπλέον λόγο να το παρακολουθούν. Όπως όλα δείχνουν ο 24χρονος Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι στο τελικό. Ο Σταύρος με καταγωγή από τη Σύρο διαμένει με την οικογένειά του στη Ζωφριά και μάλιστα οι αναφορές του στα Άνω Λιόσια είναι συχνές! 


Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την επισήμανση πως για μας είναι ήδη νικητής! Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την παρουσία και τη στάση του στο στο MasterChef 4 έχει ήδη δικαιωθεί καθώς έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια του κοινού. Έπεται συνέχεια... 

Για την ώρα, λίγα λόγια, για όσους θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο για 'κείνον.



«Ένας στυλάτος μάγειρας στην κουζίνα του MasterChef 4. 


Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υπόσχεται να κερδίσει το έπαθλο του διαγωνισμού! Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο διαγωνισμό έρχεται για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. 
Σκοπεύει μέσα από το MasterChef να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό». 
Μέντορας: Πάνος Ιωαννίδης. 
Το στυλ που είδες να αναφέρεται πρώτο στο βιογραφικό του Σταύρου Βαρθαλίτη για το MasterChef, ήταν και αυτό που τον χαρακτήρισε ήδη από την οντισιόν του. Τα γυαλιά του Σταύρου Βαρθαλίτη, είχαν κάνει εντύπωση στους κριτές. Από τις οντισιόν σύμφωνα με τα spoiler για το MasterChef, ο Σταύρος και τα γυαλιά του φτάνουν στον τελικό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου