Διανομή τροφίμων και βασικής ανάγκης στους Δικαιούχους με όλα τα μέτρα προστασίας ξεκινά από αύριο Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής

Φωτό Αρχείου από προηγούμενες διανομές 
 

Η Διεύθυνση της Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ. 

Η διανομή θα ξεκινήσει από την Πέμπτη 24/9/2020 και θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα και έως ότου ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι, οι οποίοι θα καλούνται σταδιακά, με τηλεφωνικά ραντεβού προς αποφυγή συγχρωτισμού λόγω Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ. 
Οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Αθηνών 18) με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που προσέλθει άλλος για να παραλάβει τα προϊόντα, θα πρέπει να φορούν μάσκα υποχρεωτικά και να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μ. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Επισημαίνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω Covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται μόνο μετά από τηλεφωνική ενημέρωση που θα δεχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

Ο Αντιδήμαρχος                  Ο Δήμαρχος 
Αντωνόπουλος Γεώργιος     Παππούς Χρήστος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου