Ο Δήμος Φυλής ανακατασκεύασε εκ βάθρων τις τουαλέτες του 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων




Στην πλήρη ανακατασκευή των WC του 3ου ΓΕΛ Άνω Λιοσίων προχώρησαν σε συνεργασία η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής με στόχο την ποιοτική βελτίωση της υγιεινής και της ασφάλειας των μαθητών. 

Με το έργο αυτό ολοκληρώνεται μια σειρά πολύπλευρων παρεμβάσεων, που έγιναν το καλοκαίρι, από τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Χατζητρακόσια και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και δίνουν μια δυναμική όψη ανανέωσης και αναβάθμισης των υποδομών στο συγκεκριμένο σχολείο αφού εκτός από τις εργασίες συντήρησης που έκανε η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή έγιναν σημαντικά έργα και στους αύλειους χώρους από την Τεχνική Υπηρεσία. 

Στο συγκεκριμένο έργο που αφορά στο κτίριο που στεγάζει τις τουαλέτες και είναι εμβαδού 45 τ.μ. έγινε αποξήλωση της παλιάς υδραυλικής εγκατάστασης και τοποθετήθηκαν 9 νέες τουαλέτες εκ των οποίων η μια για ΑΜΕΑ καθώς και 4 νιπτήρες ενώ έγινε τοποθέτηση και σύνδεση με το δίκτυο νέου αγωγού αποχέτευσης. Αντιστοίχως έγινε αποξήλωση και του ηλεκτρολογικού δικτύου και εγκαταστάθηκαν καινούργιες καλωδιώσεις , λαμπτήρες, διακόπτες και πίνακας ασφαλείας. 

Στις οικοδομικές εργασίες έγιναν αποξηλώσεις και έργα νέας τοιχοποιίας, τοποθετήθηκαν αντιολισθητικά πλακάκια δαπέδου και πλακάκια τοίχου ενώ έγινε υγρομόνωση στο σύνολο της οροφής του κτιρίου εμβαδού περίπου 70 τ.μ. 

«Η ανακαίνιση των WC ήταν απαραίτητη και απολύτως χρήσιμη για την προάσπιση της υγείας των μαθητών μας, ιδίως τώρα, σε καιρούς κορονοϊού» υπογράμμισε ο Νίκος Χατζητρακόσιας ενώ Θανάσης Σχίζας επεσήμανε «πως κάθε έργο που κάνει η Τεχνική Υπηρεσία στα σχολεία είναι μια επένδυση στα παιδιά μας».

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες ανακατασκευής και το αποτέλεσμα...



















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου