Kόσμημα, με ενέργειες Κρεμύδα, το 5ο Δημοτικό Σχολείο στο Πανόραμα

Πραγματικό στολίδι παρέδωσε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, στην εκπαιδευτική οικογένεια, μετά την καλοκαιρινή του συντήρηση, το 5ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, στη συνοικία Πανόραμα. 
Στο διδακτήριο αποκαταστάθηκαν οι ζημιές από τον σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019 και πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι ελαιοχρωματισμοί στην εξωτερική τοιχοποιία και συνολικά στον προαύλιο χώρο. Επίσης, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ.
Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος δήλωσε: 
«Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έδωσε αγώνα με τον χρόνο, προκειμένου τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά να είναι έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά. Με την παράδοση του 5ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων, το οποίο έχει μετατραπεί σε πραγματικό στολίδι, ολοκληρώθηκε μια προσπάθεια που έγινε με πολύ κόπο και μεράκι τους τελευταίους μήνες. Η εξαιρετικά ποιοτική δουλειά που έγινε στα σχολεία μας αποτυπώνει τον διαρκή αγώνα μας να έχουν τα παιδιά του Δήμου μας το σχολικό περιβάλλον που τους αξίζει. Αυτή είναι η θέληση του Δημάρχου Χρήστου Παππού και το δικό μας όραμα». 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου