Κλειστό μέχρι 15 Οκτωβρίου 2020 το 4ο Δημοτικό Ζεφυρίου λόγω κρούσματος κορονοϊού

Αναστέλλεται από αύριο, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020, και για 14 μέρες, με εντολή του ΕΟΔΥ, η λειτουργία του 4ου Δημοτικού Ζεφυρίου, λόγω κρούσματος κορονοϊού σε μέλος του διδακτικού προσωπικού.
Ο Δήμος Φυλής και ειδικότερα η Κοινωνική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και η Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου έχουν τεθεί σε ετοιμότητα, υπό τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συστήνει ψυχραιμία και συμμόρφωση στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, επισημαίνοντας ότι, για ακόμα μια φορά, οι δημότες του Δήμου Φυλής θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες. 
Με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου Κώστας Τέγος ενημέρωσε, το βράδυ της Πέμπτης 1ης Οκτωβρίου 2020, με ηλεκτρονικό μήνυμα το Σύλλογο Γονέων αλλά και καθέναν από τους γονείς. Η ανακοίνωση του Διευθυντή έχει ως εξής: 
Σας ενημερώνουμε ότι πληροφορηθήκαμε σήμερα το απόγευμα, 1η Οκτωβρίου 2020, ότι έχουμε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εκπαιδευτικό του σχολείου μας. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής η οποία σε συνεννόηση με το ΕΟΔΥ αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του σχολείου για δεκατέσσερις (14) ημέρες από Παρασκευή 2-10-2020 έως και 15-10-2020 για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
Σε επικοινωνία του Διευθυντή με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του τονίστηκε ότι οι μαθητές πρέπει να μείνουν σπίτι και να παρακολουθούνται από τους γονείς τους, μήπως παρουσιάσουν συμπτώματα. Εξυπακούεται ότι είναι επιβεβλημένη η τήρηση των κανόνων προστασίας από τις οικογένειες των μαθητών. Αναλυτικές οδηγίες θα δοθούν, στις οικογένειες, από τον ΕΟΔΥ, αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου