Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου η παρουσίαση της συλλογής διηγημάτων “Τοτέμ” της Λύδιας Μαργαρώνη στον παραδοσιακό καφενέ “Γιαννούλα”


 Η Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού «Τέχνης… ΔΡΩμενα» μετά από απουσία μηνών λόγω της πανδημίας, που δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε καμία από τις προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις, επανέρχεται με χαρά, ξεκινώντας αυτή την Κυριακή 18 Οκτώβρη.

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τις δράσεις μας με τη βιβλιοπαρουσίαση της συλλογής διηγημάτων "Τοτέμ" των εκδόσεων Ιωλκός, της Λυδίας Μαργαρώνη!

Η Λυδία Μαργαρώνη καθηγήτρια εικαστικός για 25 χρόνια στην περιοχή, μας παρουσιάζει το πρώτο πολύ ενδιαφέρον βιβλίο της με διηγήματα, με την παρέα φίλων και γνωστών.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει η κ. Έφη Μιχάλαρου Δημοσιογράφος - Κριτικός Τέχνης και Επιμελήτρια Εκθέσεων, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Κριτικών Τέχνης AICA Hellas.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνδιοργάνωση της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων - Ζεφυρίου - Φυλής, που φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της και θα πραγματοποιηθεί στον παραδοσιακό καφενέ "Γιαννούλα", Σωτήρη Πέτρουλα 26, κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, την Κυριακή 18/10 στις 12.00 το μεσημέρι.


Ομάδα Δράσης & Πολιτισμού «Τέχνης… ΔΡΩμενα»



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου