Βαθιά θλίψη στο Ύστατο Χαίρε της μητέρας του Γιώργου Σονίδη Θεοδοσίας - Ελένης Σονίδη






Θρήνος επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου στην εξόδιο ακολουθία της μητέρας του αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργου Σονίδη, Θεοδοσίας - Ελένης Σονίδη, που τελέστηκε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Κανάλας.

Η εκλιπούσα που απεβίωσε,το πρωί της Τρίτης, 27 Οκτωβρίου 2020, σε ηλικία 87 ετών, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έφυγε ήσυχα, στην αγκαλιά των παιδιών της ενώ υπήρξε αγωνίστρια της ζωής και στήριγμα για όλους. 

Γεγονός που εκφράστηκε μέσα από τα χείλη των παιδιών αλλά και των εγγονιών της που την αποχαιρέτησαν με σπαραγμό και βαθύ πόνο ψυχής. 

Τα συλλυπητήρια τους τη δύσκολη αυτή ώρα του “Ύστατου Χαίρε” εξέφρασαν στον Γιώργο Σονίδη ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Αντιδήμαρχος Ελένη Λιάκου, ο επιστήθιος φίλος του Γιώργου Σονίδη και αναπλ. Δημάρχου Γιώργος Κρητικός, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννης Λιάκος κ.α. 

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσε με τις δέουσες τιμές, ο κτήτωρ της Ιεράς Μονής της Παναγίας Κανάλας - Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Δωρόθεος συνεπικουρούμενος από τον π. Συμεών Αδάκτυλο. 

Αιωνία της η μνήμη. 





 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου