Αυτοψία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας
Φωτό Αρχείου με πλημμυρικά φαινόμενα παρελθόντων ετών 

Αυτοψία στο σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στο ρέμα της Σούρεζας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου. 

Στόχος του μεγάλου έργου που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την τοποθέτηση αγωγού ομβρίων αρχής γενομένης από την οδό Αλιάκμωνος κι εν συνεχεία επί των οδών Θεσσαλίας και Πίνδου, είναι η αντιπλημμυρική προστασία των Άνω Λιοσίων και η βελτίωση της καθημερινότητας, των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. 

«Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.230.000 ευρώ, με ενέργειες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και του Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, Γιάννη Λιάκου, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης Δήμων του Υπουργείου Εσωτερικών “Αντώνης Τρίτσης”. 

«Το έργο συνδέεται με το άλλο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που βρίσκεται ταυτόχρονα σε πλήρη εξέλιξη, στην οδό Αιγαίου Πελάγους, στα Άνω Λιόσια» υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας, τονίζοντας ότι «είναι το τέταρτο αντιπλημμυρικό που υλοποιείται επί Διοικήσεως Χρήστου Παππού». 

Τη μελέτη του έργου εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, η οποία έχει και την εποπτεία του έργου.

Θωρακίζουμε το Δήμο μας με αντιπλημμυρικά έργα σε όλες τις περιοχές που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν πλημμυρικά φαινόμενα, ώστε με την ολοκλήρωσή τους να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις στο Δήμο μας» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς. 

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι με δυο χαρακτηριστικά video από το σημείο της αυτοψίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου