Με όλα τα μέτρα Προστασίας και συγκινητική συμμετοχή η Αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής



Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε κάθε πρωτοβουλία που αφορά στη στήριξη των συνανθρώπων μας έχει ξεχωριστή αξία. Πολύ περισσότερο στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας. 

Γι' αυτό και η Αιμοδοσία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φυλής που οργανώθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου με όλα τα μέτρα προστασίας εν καιρώ πανδημίας όπως και η συγκινητική συμμετοχή των συμπολιτών μας, αποτελούν εξαιρετικές ενέργειες, ανθρωπιάς. 

Κοντά στους Αιμοδότες του γιατρούς αλλά και το νοσηλευτικό δυναμικό του Θριάσιου Νοσοκομείου που αποτελεί τον στυλοβάτη αυτής της προσπάθειας, βρέθηκε ο αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος κι απηύθυνε τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και τις δικές του. 

“Αυτή την περίοδο με τις αυξημένες ανάγκες η διοργάνωση της Αιμοδοσίας είναι αναγκαία όσο ποτέ” τονίζει ο Γιώργος Αντωνόπουλος επισημαίνοντας πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κοντά στους συμπολίτες μας και που χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, στηρίζοντας τους με όλες της, τις δυνάμεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αιμοδοσία πραγματοποιείται με τηλεφωνικά ραντεβού λόγω των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού (και θα διαρκέσει σήμερα ως τις 13:00) ενώ όσοι εθελοντές δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα σήμερα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής, προκειμένου να κανονιστεί νέο ραντεβού, με το Τμήμα Αιμοληψίας του Θριάσιου Νοσοκομείου.




 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου