Δωροεπιταγές σε πολύτεκνες οικογένειες προσφέρει η Κοινωνική Υπηρεσία σε συνεργασία με το «Μπορούμε»


Δωροεπιταγές για αγορές από super market, προσφέρει σε συνολικά 44 πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας, μέσα σε ένα τετράμηνο, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το «Μπορούμε» και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Συγκεκριμένα, θα δίνονται 11 δωροεπιταγές αξίας 118 ευρώ, κάθε μήνα, για τέσσερις μήνες, σε 11 διαφορετικές κάθε φορά οικογένειες πολυτέκνων, αρχής γενομένης από τις πολυπληθέστερες.

Οι 11 δωροεπιταγές του Οκτωβρίου παραδόθηκαν σήμερα, Πέμπτη 1η Οκτωβρίου, από τον Αναπληρωτή Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας, Γιώργο Αντωνόπουλο, στις 8μελείς, 7μελείς και ορισμένες 6μελείς οικογένειες. «Οι δωροεπιταγές επαρκούν για όλες τις πολύτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στους καταλόγους της Υπηρεσίας μας», διαβεβαίωσε ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να προσκομίσουν τις δωροεπιταγές στο super market, μέσα σε τρεις μήνες, αγοράζοντας προϊόντα αξίας 118 ευρώ για τις βασικές τους ανάγκες. 

«Αξιοποιούμε κάθε συνεργασία, πρόγραμμα και φορέα προκειμένου να εξασφαλίσουμε στήριξη και προσφορά προς τους οικονομικά ευάλωτους συνδημότες μας και τις οικογένειές τους», υπογραμμίζει ο Γιώργος Αντωνόπουλος. «Οι πολύτεκνες οικογένειες, δυστυχώς, πλήττονται ακόμη περισσότερο από τις επιπτώσεις της πανδημίας και ευχαριστούμε το “Μπορούμε” και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που με τη συνεργασία αυτή μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε περισσότερα», τονίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου. 

Τις διατακτικές (δωροεπιταγές) έλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μπορούμε», στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε Οικογένεια – Covid-19» που δημιουργήθηκε με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.



 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου