Ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και των Προέδρων των ΚΑΠΗ για την 1η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Με αφορμή την 1η Οκτωβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και οι Πρόεδροι των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιοσίων Μαρίνος Σαρλάς, Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και Φυλής Ελένη Λιάκου, εκφράζουν σε όλους του ηλικιωμένους του Δήμου Φυλής τις θερμές ευχές τους για μακροημέρευση και υγεία.

“Μπορεί προσωρινά τα ΚΑΠΗ να μένουν κλειστά για την ασφάλεια των γονιών, των παππούδων και των γιαγιάδων μας και να μη συναντιόμαστε. 
Όμως για μας είστε και παραμένετε ένα μεγάλο και πολύτιμο “κεφάλαιο” της ζωής, της δικής μας και των παιδιών μας.

Φέτος οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε κοντά σας αυτή τη ξεχωριστή μέρα, όπως κάθε χρόνο. Ευχή όλων μας είναι, το κακό να ξεπεραστεί γρήγορα και να ανταμώσουμε ξανά για να γιορτάσουμε, όλοι μαζί. 

Με δύναμη, υπομονή, θέληση και με την τήρηση των μέτρων ασφαλείας που σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία είναι αναγκαία, θα τα καταφέρουμε!” 

Του χρόνου - κι αν οι συνθήκες μας το επιτρέψουν - και πιο νωρίς, θα βρεθούμε και πάλι μαζί” τονίζει, στέλνοντας τις θερμότερες ευχές του, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου