Πολύτιμη προσφορά στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Φυλής με πρωτοβουλία της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών



Μια πολύτιμη προσφορά δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος στις δομές του Κοινωνικού Φαρμακείου. 

Την ευγενική πρωτοβουλία είχε η Φιλότεχνη Λέσχη των Αχαρνών που εν προκειμένω εκτός από το Πολιτιστικό, έδειξε και το Ανθρώπινο ¨πρόσωπό” της, έστω και κάτω από τις προστατευτικές μάσκες κατά της διασποράς του κορονοϊού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολύτιμο φαρμακευτικό υλικό που παρέδωσαν με χαρά στον Γιώργο Αντωνόπουλο και στην Κοινωνική Λειτουργό του Κοινωνικού Φαρμακείου Χαρά Νιτσάκη, η Γραμματέας της Φιλότεχνης Ειρήνη Μπαϊρακτάρη και το μέλος της ΦΙΛΕΑ Κική Κατσανδρή είναι ευγενική προσφορά των Δημήτρη και Σοφίας Λαζάρου και του Φαρμακείου τους (Φιλαδελφείας 64 Αχαρναίς). 

Το υλικό που παραδόθηκε πέρασε από έλεγχο καθώς και από τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες. 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος απηύθυνε τις θερμές του ευχαριστίες στα μέλη της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών για την ευγενική προσφορά τους ενώ όπως απαιτεί το πρωτόκολλο το ευχαριστήριο προς τους δωρητές Φαρμακοποιούς Δημήτρη και Σοφία Λαζάρου, θα συνταχθεί εντός των ημερών και θα αποσταλεί εγγράφως προς τους δωρητές.


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου