Στο 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής με στόχο τη δημιουργία Αίθουσας Πληροφορικής

 

Στο ακέραιο τήρησε την υπόσχεση που έδωσε στους μαθητές και τους καθηγητές του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Σε συνάντηση που είχε μαζί τους το πρωί της Τρίτης 6 Οκτωβρίου τους υποσχέθηκε πως εντός της εβδομάδας θα βρίσκονται στο σχολείο τους Μηχανικοί του Δήμου Φυλής, προκειμένου να εξετάσουν το κτίριο για τη διαμόρφωση μιας επιπλέον αίθουσας Πληροφορικής, που είναι αναγκαία για το διδακτήριο και την κάλυψη των αναγκών του. 

Πράγματι την επόμενη μέρα το επισκέφθηκε ο Δήμαρχος ενώ το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου, ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αντώνης Κατσαμάγκος υποδέχθηκε κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής των Αντιδήμαρχο Τεχικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα. 

Ο Διευθυντής ξενάγησε στις υπό διαμόρφωση αίθουσες τον Αντιδήμαρχο ενώ παρέδωσε αντίγραφα των διαγραμμάτων του Σχολείου, στην Αρχιτέκτων Μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας Ελένη Μησαϊλίδου και στην Επιστημονική Συνεγάτιδα και Πολιτικό Μηχανικό Μαρίνα Νικολοπούλου. 

Η Τεχνική Υπηρεσία ανέλαβε την υποχρέωση να συντάξει άμεσα μελέτη, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα της Σχολικής Κοινότητας του 2ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων, που αξίζει να σημειωθεί, πως επέλεξε το δρόμο του ανοιχτού Σχολείου και όχι των Καταλήψεων.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου