Ξεκινάει την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου η διανομή τροφίμων και βασικών ειδών (ΤΕΒΑ)

... με όλα τα μέτρα Προστασίας - Θα διαρκέσει τουλάχιστον για μια εβδομάδα προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι


Η Διεύθυνση της Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Φυλής πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής (ΒΥΣ) στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 4/11/2020 και θα διαρκέσει τουλάχιστον μια εβδομάδα και έως ότου ενημερωθούν όλοι οι ωφελούμενοι, οι οποίοι θα καλούνται σταδιακά, με τηλεφωνικά ραντεβού προς αποφυγή συγχρωτισμού λόγω Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Αθηνών 18) με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που προσέλθει άλλος για να παραλάβει τα προϊόντα, θα πρέπει να φορούν μάσκα υποχρεωτικά και να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μ. . 

ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Επισημαίνεται ότι λόγω των έκτακτων μέτρων λόγω Covid-19 θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας. Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να προσέρχονται μόνο μετά από τηλεφωνική ενημέρωση που θα δεχθούν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

Ο Δήμαρχος – Χρήστος Παππούς 

Ο Αντιδήμαρχος - Γεώργιος Αντωνόπουλος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου