Επί τάπητος ζητήματα της Συνοικίας στη συνάντηση του Συλλόγου Δροσούπολης με τον Βουλευτή Ευάγγελο Λιάκο

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από συνάντηση και γόνιμη συζήτηση με τα μέλη του Συλλόγου μας για τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή μας, ο βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής Ευάγγελος Λιάκος κατέθεσε αίτημα στην Περιφέρεια για την αναγκαιότητα σήμανσης και σηματοδότησης των δρόμων που διέρχονται από τις σχολικές μονάδες της περιοχής της Δροσούπολης, των Άνω Λιοσίων καθώς και την αναγκαιότητα διεξαγωγής μελέτης στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας της Δυτικής Αττικής για να διαπιστωθεί αν απαιτείται η υλοποίηση αντίστοιχων ενεργειών με στόχο την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του Δήμου Φυλής.

Πιο συγκεκριμένα, το αίτημα για τις σχολικές μονάδες της Δροσούπολης περιλαμβάνει:

1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων: την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, αλλά και διαζώματος επί της διασταύρωσης των Οδών Κορινθιακού Κόλπου και Πίνδου, καθώς και την τοποθέτηση πεζοφάναρου επί της διασταύρωσης των Οδών Κορινθιακού Κόλπου και Εργατικής Πρωτομαγιάς.

2ο Γενικό Λύκειο Άνω Λιοσίων: την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση των Οδών Αλιάκμονος και Πίνδου, αλλά και την τοποθέτηση πεζοφάναρου επί της Οδού Αλιάκμονος στο σημείο όπου βρίσκεται η είσοδος του Λυκείου.

10ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων & 2ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων: την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στην πρόσβαση από τη Λεωφόρο Πηνειού.

Σαν σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κο Λιάκο για την άμεση ανταπόκριση του και τη διάθεση του για τη δημιουργία μίας εποικοδομητικής συνεργασίας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζουρίδης 

 Η Γραμματέας Κατερίνα Ματρακούκα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου