Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στα όρια των Δήμων Φυλής – Αγίων Αναργύρων - Καματερού




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στα όρια των Δήμων Φυλής και Αγίων Αναργύρων – Καματερού. 

Σε αγαστή συνεργασία ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας ένωσαν τις δυνάμεις τους και από την προηγούμενη εβδομάδα τα συνεργεία των γειτονικών πόλεων έχουν ξεκινήσει μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας. Το συντονισμό έχουν αναλάβει, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος του όμορου Δήμου Γιώργος Νταούτης. 

Έτσι από το ύψος του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης” της Λεωφόρου Φυλής έως και τα φανάρια του “Γαβαλά” πραγματοποιήθηκε αποκατάσταση στις κολώνες της ΔΕΗ όπου και σταδιακά θα τοποθετηθούν φώτα Led. 

Τις προηγούμενες ημέρες εξάλλου, έγινε καθαρισμός και κλάδεμα όλων των δέντρων στα όρια των δύο Δήμων και απομάκρυνση τόνων φερτών υλικών και ογκωδών απορριμμάτων με ταυτόχρονη τοποθέτηση τρίμματος ασφάλτου όπου υπήρχε ανάγκη. 

Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσει ανάλογη επιχείρηση και εκτεταμένος καθαρισμός στα όρια Ζεφυρίου – Αγίων Αναργύρων - Καματερού στις γραμμές του τραίνου ενώ το έργο εξωραϊσμού θα λάβει την τελική του μορφή με τη δημιουργία του κόμβου “Γαβαλά – Παναγίας Γρηγορούσης” που αναμένεται το 2021 και θα αλλάξει την εικόνα στις εισόδους των δυο Δήμων.

Φωτό Κώστας Ρίζος


























Εικόνες πριν...










0 comments:

Δημοσίευση σχολίου