ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ: Με υπομονή και κουράγιο θα νικήσουμε και πάλι


 
Αγαπητοί συνδημότες, 

Η κατάσταση στο μέτωπο του κορονοϊού βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. 

Ο Δήμος μας, στο πρώτο κύμα της πανδημίας, στάθηκε όρθιος. Στόχος και σκοπός μας, σε αυτή τη δεύτερη, πιο επιθετική φάση, πρέπει να είναι ο ίδιος: Να μη χάσουμε ανθρώπους. Και για να το πετύχουμε πρέπει, όλοι μας, να σταματήσουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. 

Απευθύνω ιδιαίτερη έκκληση στους νέους μας, καθώς πολλοί από αυτούς υπήρξαν ή είναι μαθητές μου και τους παρακαλώ να ελέγξουν την ορμή της νιότης τους. Ζητώ από αυτούς που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας να προστατέψουν το αγαθό της δικής τους ζωής αλλά και τις ζωές των ανθρώπων της οικογένειάς τους. Μείνετε στο σπίτι και για τις κοινωνικές σας επαφές αξιοποιείστε την τεχνολογία που τόσο καλά γνωρίζετε. 

Συνδημότες μου, από την πρώτη μέρα που μου αναθέσατε την ευθύνη της πόλης μας, έκανα το παν για την αναβάθμισή της και προσπάθησα να αυξήσω τις δραστηριότητες, τις δράσεις και τη ζωντάνια της. Ποτέ, ούτε στο χειρότερο εφιάλτη μου, δεν την σκέφτηκα έρημη. Όμως τώρα έχω χρέος να σας ζητήσω ακριβώς αυτό. Το ξέρω ότι μας λείπει η Πλατεία και η αγορά. Και σε μένα λείπουν. Το σημαντικό, όμως, φίλες και φίλοι συνδημότες είναι να μείνουμε υγιείς. Όλες τις άλλες συνέπειες, στο οικονομικό και κοινωνικό πεδίο, θα τις αντιμετωπίσουμε ΜΑΖΙ. Άλλωστε, όπως ξέρετε, ο Δήμος μας έχει απλώσει ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας, ώστε να μη μείνει, κανείς, μόνος του στη δίνη της υγειονομικής κρίσης. 

Υπομονή, λοιπόν, λίγες μέρες και όλα αυτά που ζούμε σήμερα θα αποτελέσουν μια κακή ανάμνηση, όπως οι πλημμύρες και ο σεισμός. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. 

Ο συνδημότης και φίλος σας 

Χρήστος Παππούς

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου