Μια ξεχωριστή νίκη με ιδιαίτερη σημασία πέτυχε ο αθλητής τοξοβολίας του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής Ανδρέας Καρίπης

Διάκριση και για την Πολυξένη Κούτρα που αγωνίστηκε για πρώτη φορά!



Σημαντικές νίκες στο αγώνισμα της Τοξοβολίας πέτυχαν ο συντοπίτης μας αθλητής του ΕΠΟΣ Φυλής Ανδρέας Καρίπης και η αθλήτρια Πολυξένη Κούτρα, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά. 

Ιδού τι αναφέρουν σχετικά, τα Δελτία Τύπου του ΕΠΟΣ Φυλής: 

Μια ξεχωριστή νίκη με ιδιαίτερη σημασία 

Ο αθλητής του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής Ανδρέας Καρίπης, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Κατηγορία "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ" στον αγώνα Α.Χ Β ΄κατηγορίας ΜΗΚ (Αναπτυξιακός) την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 (Β'ΒΑΡΔΙΑ)!! Ήταν η πρώτη συμμετοχή του τοξότη μας σε αγώνα, η πρώτη του νίκη και η πρώτη διάκριση του Συλλόγου μας για το 2020. Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας !! 

Η νίκη αυτή ήρθε μετά από ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό του Συλλόγου μας από τους επίσημους αγώνες, τόσο όσο χρειάστηκε για να αποδώσουν οι καρποί των προπονήσεων του νέου μας προπονητή Γιάννη Τάγαρη, αλλά και τόσο όσο χρειάστηκε ο Σύλλογός μας να στοχεύσει και πάλι στον αγωνιστικό αθλητισμό! 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα κίνητρα που θέσπισε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να αναπτύξουν με τον προσδοκώμενο τρόπο και πάλι την τοξοβολία και να φέρουν πολλά μετάλλια και νίκες.





Οι διακρίσεις συνεχίζονται στη τοξοβολία! 

Νέες διακρίσεις την 1η Νοεμβρίου σε αγώνα τοξοβολίας μας χάρισαν οι αθλητές μας! 

Ο Ανδρέας Καρίπης κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (RECURVE) ΑΝΔΡΩΝ" κατακτώντας και πάλι μία από τις τρεις πρώτες θέσεις! Η διάκρισή του φανερώνει συστηματικές προπονήσεις και καλή προετοιμασία. Η Πολυξένη Κούτρα, κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία "ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (RECURVE) ΓΥΝΑΙΚΩΝ". Για την Πολυξένη ήταν ο πρώτος της αγώνας! Η θέση που κατέλαβε παρά τις μικρές ατυχίες η νέα αθλήτριά μας είναι σημαντική και της έδωσε μια πρώτη εμπειρία για τους αγώνες. Είμαστε σίγουροι ότι θα την αξιοποιήσει επάξια στους επόμενους αγώνες! 

Συγχαρητήρια και στους δύο!





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου