Πιστός στις δεσμεύσεις του ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός “η Πάρνηθα” διένειμε αθλητικό υλικό στους ΣυλλόγουςΦωτό Αρχείου από την περσινή διανομή 


Παρά τη δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής «Η Πάρνηθα», έμεινε πιστός στις δεσμεύσεις του και μοίρασε και φέτος αθλητικό εξοπλισμό σε όλα τα Σωματεία που κατέθεσαν αιτήσεις. 

Η μόνη διαφορά φέτος λόγω των αυστηρών μέτρων προστασίας, ήταν πως έλειψε το πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, με τη συμμετοχή προπονητών και αθλητικών παραγόντων με τους οποίους τόσο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όσο και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν θερμές ευχές. 

Φέτος οι ευχές του Χρήστου Παππού και του Γιώργου Μαυροειδή για μια καλή αθλητική χρονιά με πολλές νίκες και συγκινήσεις δόθηκαν εξ αποστάσεως, με κυρίαρχη την επιθυμία όλων, να λήξει γρήγορα ο εφιάλτης του κορωνοϊού και οι αθλητές να επιστρέψουν υγιείς στους αθλητικούς χώρους και στα γήπεδα. 

Ο Οργανισμός του Δήμου Φυλής που στέκεται διαχρονικά κοντά στους Συλλόγους , πρόσφερε για τους αθλητές τους ένα αθλητικό κιτ με εμφανίσεις αγώνα και εξοπλισμό, ανάλογα με το άθλημα και τις ανάγκες.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου