Πρωτότυπη Θεατρική Παράσταση προσαρμοσμένη στις νέες υγειονομικές συνθήκες στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων


 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Με στόχο την διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία των παιδιών, επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο γι' αυτά και με την βοήθεια της τεχνολογίας, οργανώσαμε μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, προσαρμοσμένη στις νέες υγειονομικές συνθήκες.

Πιστεύουμε, ότι το θέατρο για τα παιδιά, είναι ένα πολυσήμαντο γεγονός, που δεν πρέπει να αποκλειστεί, καθώς τα γαλουχεί με ευαισθησία, φαντασία και βοηθάει να εμπλουτίσουν τους ορίζοντες τους.

Έτσι λοιπόν, ειδικά για την περίοδο της πανδημίας, τα παιδιά βλέπουν μία ζωντανή, σε παρόντα χρόνο παράσταση, από ηθοποιούς που βρίσκονται στο θέατρο. 

Η παράσταση μεταδίδεται στον χώρο των Σταθμών μας, με live streaming. Οι ηθοποιοί παίζουν στον φυσικό τους χώρο, ενώ η εικόνα αυτή, μεταφέρεται μέσω προτζέκτορα. 

Η παράσταση είναι διαδραστική , οι ηθοποιοί έχουν τη δυνατότητα να απευθύνονται στα παιδιά και εκείνα με την σειρά τους, μπορούν να είναι σε άμεση επικοινωνία μαζί τους.

Η παράσταση, έχει τίτλο ¨ Της φωτιάς και του αέρα ¨ . Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ελληνικό παραμύθι, με πλούσια περιπέτεια και διδάγματα για την φιλαγνωσία, την μάθηση, την γνώση.

Οι παραστάσεις ,θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς από 2 έως 11 Νοεμβρίου.

Τέλος, η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια της προσπάθειας μας, για την καλύτερη και ποιοτικότερη φιλοξενία των παιδιών στους Σταθμούς, με σκοπό να χαράξουμε στο μυαλό και την ψυχή τους, χρήσιμες αλλά και όμορφες αναμνήσεις!


Με εκτίμηση,

 Ο Πρόεδρος των 

Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών Άνω Λιοσίων 

Παναγιώτης Καμαρινόπουλος


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου