Αλλάζει εικόνα η συνοικία του Αγίου Γεωργίου με διανοίξεις νέων δρόμων και ασφαλτοστρώσεις


 
Νέα χιλιόμετρα ασφαλτόστρωσης προστίθενται, καθημερινά, στα 125 της προηγούμενης δημοτικής περιόδου. Με διανοίξεις νέων δρόμων και έργα οδοποιίας που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αλλάζει η εικόνα της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου Άνω Λιοσίων. 

Στις αρχές της εβδομάδας ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς πραγματοποίησε αυτοψία προκειμένου να δει από κοντά, την πορεία των έργων. 

“Το έργο παντού, σε όλες τις γειτονιές, φροντίδα για όλους τους συμπολίτες μας”, είναι διαχρονικό και δεν το θυμόμαστε μόνο στις εκλογές. Γι' αυτό και ο Δήμος έχει μετατραπεί σ' ένα μεγάλο εργοτάξιο. Ζητώ την κατανόηση των συνδημοτών μας για την προσωρινή ταλαιπωρία αλλά προσδοκούμε στο αποτέλεσμα που θα μας δικαιώσει όλους” τονίζει χαρακτηριστικά. 

Τα συνεργεία αυτές τις μέρες εργάζονται πυρετωδώς στην περιοχή και τις γειτονιές του Αγίου Γεωργίου, όπου δημιουργούνται διανοίξεις νέων δρόμων, πεζοδρομήσεις, ασφαλτοστρώσεις και ανάπλαση δρόμων με κυβόλιθους. 

Το έργο που περιλαμβάνει και άλλες συνοικίες του Δήμου Φυλής εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι μελέτες με την επίβλεψη υλοποιούνται από την Τεχνική Υπηρεσία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο, έριξε μεγάλο βάρος στην αναβάθμιση και επέκταση της οδοποιίας, έργο που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και κατά την τρέχουσα θητεία του. 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη


























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου