“Σύρμα” Μπούρα προς ελαιοπαραγωγούς Δυτικής Αττικής για έκτακτη επιχορήγηση



Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αττικής Θανάσης Μπούρας με σχετική ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί προς τους ελαιοπαραγωγούς Δυτικής Αττικής, την πρόσκληση για στήριξη του κλάδου, λόγω της πανδημίας, που εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Πρόσκληση για τη στήριξη του τομέα του ελαιολάδου, λόγω της πανδημίας, εξέδωσε το Υπουργείο Ανάπτυξης & Τροφίμων. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του υπουργείου (επισυνάπτεται), οι ελαιοπαραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να λάβουν οικονομική ενίσχυση, έχοντας ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, μέσω της τροποποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. 

Από αυτήν την έκτακτη ενίσχυση ύψους 123 εκ. ευρώ ευνοούνται και οι αγρότες ελαιοπαραγωγοί της Δυτικής Αττικής και ιδιαιτέρως της περιοχής των Μεγάρων. Οι δικαιούχοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση από 17/11/2020 έως 27/11/2020 στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για το σκοπό αυτό και ειδικότερα στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M21

Μέχρι την έναρξη υποβολής των αιτήσεων στήριξης - πληρωμής οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να προβούν σε εγγραφή για την απόκτηση των προσωπικών τους κωδικών στο σύστημα μέσω του ιστότοπου https://registration.dikaiomata.gr/user_registration.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου