Με όλα τα μέτρα ασφάλειας για ωφελούμενους και εργαζόμενους η διανομή του Επισιτιστικού Προγράμματος




Ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή Επισιτιστικής βοήθειας (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. 

Οι ωφελούμενοι δικαιούχοι παραλαμβάνουν προϊόντα νωπά (λαχανικά και φρούτα), κρεατικά, γαλακτοκομικά, όσπρια, ελαιόλαδο, μακαρόνια, ρύζι, κ.ά, είδη πρώτης ανάγκης και βρεφικά καθώς και ήδη καθαρισμού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι ωφελούμενοι, έχουν κληθεί με τηλεφωνικά ραντεβού και προσέρχονται για την παραλαβή των προϊόντων σταδιακά, προς αποφυγή συγχρωτισμού λόγω Covid-19, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ. Εξάλλου, στο χώρο βρίσκονται για το συντονισμό και την επίβλεψη της διαδικασίας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και γιατρός Γιώργος Αντωνόπουλος, ο Διευθυντής της Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιάννης Τέγος και η Επόπτρια Υγείας, Πασχαλιά Ζάχου. 

Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία (Αθηνών 18) με το ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση που προσέλθει άλλος για να παραλάβει τα προϊόντα. Πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις του 1,5 μ. . 

Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Γιώργος Αντωνόπουλος επισημαίνει ότι “ Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής που είναι και ο ο Επικεφαλής (Leader) του επισιτιστικού προγράμματος (Τ.Ε.ΒΑ) όλης της Δυτικής Αττικής, με εύσημα μάλιστα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βρίσκεται σε επιφυλακή τηρώντας αυστηρά τους κανόνες και τα μέτρα προστασίας, με στόχο την ασφάλεια των ωφελουμένων αλλά και του προσωπικού που εργάζεται κάτω από δύσκολες συνθήκες.





 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου