Εξασφάλισε χρηματοδότηση για την ένταξη των Παιδικών Σταθμών στο νέο θεσμικό Πλαίσιο Αδειοδότησης ο Δήμος Φυλής

.... Καθοριστική η παρέμβαση του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aθήνα, 04-11-2020 

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Παιδικοί/Βρεφικοί σταθμοί Άνω Λιοσίων» του Δήμου Φυλής, κ. Παναγιώτη Καμαρινόπουλο και το Δήμαρχο, κ. Χρήστο Παππού, σχετικά με την υποβολή φακέλου για τη συμμετοχή του Ν.Π.Δ.Δ. στην χρηματοδότηση της πράξης «Προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών βρεφικών, παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017». 

Ο κ. Μπούρας, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία για ζητήματα που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς, παρενέβη στο Υπουργείο Εσωτερικών και στις αρμόδιες υπηρεσίες αυτού, ζητώντας την επίσπευση των απαραίτητων διαδικασιών για την ολοκλήρωση του ελέγχου. Έτσι μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου υπογράφηκε η σχετική υπουργική απόφαση για την ένταξη αυτού του σημαντικού έργου. 

Ο κ. Μπούρας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και θα είναι αρωγός στις προσπάθειες των δημοτικών αρχών για την ένταξη και συμμετοχή σε χρηματοδοτήσεις που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των περιοχών αυτών και θα διευκολύνουν κατ’ επέκταση την ζωή των κατοίκων.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου