Προστατευτικές μάσκες δώρισε η Ιατρική Αρωγή Φυλής στην Κοινωνική ΥπηρεσίαΜια σημαντική προσφορά δέχθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής το πρωί της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου. 

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Φυλής Γιώργος Αντωνόπουλος, βρέθηκε στο Πολυιατρείο που εδρεύει στη Λεωφόρο Φυλής 99 και παρέλαβε από την ιδιοκτήτρια της “Ιατρικής Αρωγής Φυλής” και γιατρό Βιοπαθολόγο κ. Βάνα Μυλωνά κούτες με προστατευτικές μάσκες, για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. 

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος μετέφερε στη γιατρό τις θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, υπογραμμίζοντας πως αυτές οι ευαίσθητες πρωτοβουλίες, στηρίζουν ουσιαστικά το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας που αυτό το διάστημα έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, λόγω της πανδημίας. 

Η κ. Βάνα Μυλωνά από την πλευρά της επεσήμανε, πως αυτή είναι μόνο η αρχή καθώς το Ιατρικό Πολυιατρείο Φυλής και το δυναμικό του, εκτός από την πολυδιάστατη ιατρική Αρωγή στους συνδημότες μας, νιώθει την ανάγκη να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες, που οι σημερινές συνθήκες και η μάχη κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, τις καθιστούν πολύτιμες, όσο ποτέ.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου