Σε εξέλιξη διανομή της Κοινωνικής Υπηρεσίας προς 1.700 δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου


 
Φωτό Αρχείου 

Μία ακόμη διανομή, αυτή τη φορά προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πραγματοποιεί η Κοινωνική Υπηρεσία εντός του Δεκεμβρίου, κατορθώνοντας να ολοκληρώσει πριν τα Χριστούγεννα, την προσφορά τροφίμων προς όλους τους οικονομικά ευάλωτους συνδημότες μας – δικαιούχους των προγραμμάτων της. 

Η διανομή ξεκίνησε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, σχεδόν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της άλλης μεγάλης διανομής προς τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου. 

Δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι 676 οικογένειες, με 1.700 μέλη συνολικά, οι οποίες έλαβαν προϊόντα παντοπωλείου και νωπά τρόφιμα. 

Ειδικότερα, διανεμήθηκαν νωπό κρέας (μοσχάρι και χοιρινό), τυρί φέτα και τρόφιμα μακράς διαρκείας (ελαιόλαδο, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, πελτές ντομάτας, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, αλεύρι και μέλι). 

Επιπλέον, προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά των ημερών (μελομακάρονα), αναψυκτικά και γαριδάκια, καθώς και άλλα νωπά είδη. 

Όλα τα είδη διανεμήθηκαν στις οικογένειες σε ποσότητες ανάλογες του αριθμού των μελών τους. 

«Με τη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου που βρίσκεται σε εξέλιξη, και τη διανομή του ΤΕΒΑ που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες, πετύχαμε να προσφέρουμε τα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι σε συνολικά περίπου 2.000 οικογένειες με μέλη περισσότερα από 5.000 άτομα αθροιστικά», τόνισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Υπηρεσίας Γιώργος Αντωνόπουλος. 

«Και τις άγιες αυτές ημέρες, εν μέσω και των δύσκολων συνθηκών του lockdown, στεκόμαστε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας που μας χρειάζονται και συνεχίζουμε με συνέπεια τις κοινωνικές μας δράσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου