Άνω Λιόσια: Χολιγουντιανή καταδίωξη και σύλληψη ληστών 89χρονης


Πηγή:
https://www.thriassio.gr/

Στα χέρια των ανδρών της ΟΠΚΕ έπεσαν, ύστερα από κινηματογραφική καταδίωξη και οι άλλοι δύο δράστες της ληστείας και του ξυλοδαρμού σε βάρος 89χρονης που είχε διαπραχθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου στη Γλυφάδα.

Τότε, τρεις Ρομά είχαν εισέλθει παράνομα σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα και αφού ακινητοποίησαν την 89άχρονη ένοικο, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους συνελήφθη, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ., ένας εκ των δραστών ενώ οι άλλοι δυο είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν δυο μέρες, άνδρες της ΟΠΚΕ σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο με δυο επιβάτες που κινούνταν έξω από τον καταυλισμό του αμαξοστασίου στα Άνω Λιόσια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δε σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα ενώ αμέσως ξεκίνησε μια, κυριολεκτικά, κινηματογραφική όσο και επεισοδιακή καταδίωξη με τα αυτοκίνητα στα όρια του Δήμου Φυλής. Κάποια στιγμή οι δυο άνδρες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας συνελήφθη σε αρκετή απόσταση κατά στην προσπάθειά του να σκαρφαλώσει σε μαντρότοιχο σπιτιού και λίγα λεπτά αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος.

Από τον έλεγχο που τους έκαναν οι άνδρες της ΟΠΚΕ διαπιστώθηκε πως ήταν οι δυο δράστες της ληστείας και του ξυλοδαρμού της ηλικιωμένης στη Γλυφάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου