Άρρωστος τοπικιστής ο Μαυροειδάκος


Λάτρης της πυγμαχίας ο Μαυροειδάκος; Απόρησε όλος ο κόσμος, όταν διάβασε στο προφίλ του ότι στηρίζει και μάλιστα με ...τρέλα τον Μάικ Αρναούτη, τον 41χρονο πρωταθλητή της πυγμαχίας από το Ζεφύρι. 
Αλήθεια είναι και στο γιατί, έδωσε την απάντηση ο ίδιος: Γιατί ο Μάικ κατάγεται από τη Μάνη, (απ’ όπου και ο Μαυροειδάκος) και γιατί μεγάλωσε στο Ζεφύρι (όπως ο Μαυροειδάκος και όλοι οι Ζεφυριώτες). Σε τι τον στηρίζει; Σε όλα. Κι εν προκειμένω, στο φετινό Survivor, όπου συμμετέχει, με αξιώσεις, ο Μάικ. Στο ριάλιτι θα πείτε; Μάλιστα στο ριάλιτι. Και θα τον στήριζε ότι κι αν έκανε. Από τη στιγμή που απώτερος σκοπός είναι να διακριθεί το Ζεφύρι, θα ταυτιζόταν μαζί του παντού. Στο Voice, στο Big Βrother, στο Ρουκ Ζουκ, στον Τροχό της Τύχης, στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, οπουδήποτε τέλος πάντων. 
Και φυσικά αυτό δεν αφορά μόνο τον Μάικ. Αν τυχόν έπαιρνε κανας Ζεφυριώτης μεταγραφή στο Θρύλο ή κατέβαινε καμιά Ζεφυριώτισσα για Σταρ Ελλάς, πάλι το ίδιο θα έκανε ο Μαυροειδάκος. Γιατί είναι άρρωστος τοπικιστής και καλά κάνει, εδώ που τα λέμε. Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου