Ευρεία επιχείρηση απολύμανσης στο Ζεφύρι από συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας

Σε νέο γύρο σαρωτικών απολυμάνσεων, αυτή τη φορά , στη Δημοτική Κοινότητα Ζεφυρίου προχώρησαν σήμερα το πρωί (21/12/20) τα επτά μεικτά κλιμάκια του Δήμου Φυλής και της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Πέντε ψεκαστικά οχήματα της Περιφέρειας και ένα που ακολουθούσε και κάλυπτε τις ανάγκες του ανεφοδιασμού τους και δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα του Δήμου Φυλής χτένισαν το Ζεφύρι απ΄ άκρη σ΄ άκρη απολυμαίνοντας όλες τις συνοικίες , την κεντρική Λεωφόρο, όλους τους εσωτερικούς δρόμους της πόλης, κάδους απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων και όλα τα σημεία όπου υπάρχει συνωστισμός ατόμων.

«Με συνεχείς απολυμάνσεις, rapid test, ενημέρωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και εντατικές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της υγείας των δημοτών μας» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Η ευρεία επιχείρηση απολύμανσης ξεκίνησε στις 09.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι. Αύριο Τρίτη 22 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί για το Ζεφύρι να πραγματοποιηθούν από τον ΕΟΔΥ rapid test της στο κτίριο του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας ενώ την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου θα γίνουν στο “Συντριβάνι” στη Λεωφόρο Φυλής Drive Through Covid -19 Test (τεστ μέσα από το αυτοκίνητό τους), για όλους τους δημότες.

Χαρακτηριστικά Videos από την επιχείρηση απολύμανσης: 


Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 0 comments:

Δημοσίευση σχολίου