Άλλαξε όψη το γήπεδο του Αγίου Νικολάου





 

Μπορεί τα δεκάδες τμήματα και οι δράσεις του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής να έχουν αναστείλει αυτό το διάστημα τη λειτουργία τους, λόγω των περιοριστικών μέτρων αλλά το έργο του Ν.Π.Δ.Δ “η Πάρνηθα”, δεν μπαίνει σε καραντίνα. 

Έτσι ο Πρόεδρος Γιώργος Μαυροειδής υλοποιώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, άδραξε την ευκαιρία της παύσης, προκειμένου να γίνουν σημαντικά έργα βελτίωσης και εξωραϊσμού σε λειτουργικούς και αθλητικούς χώρους όπου υπάρχουν ανάγκες. 

Ένας από αυτούς είναι και το γήπεδο μπάσκετ – Βόλεϋ του Σχολικού Συγκροτήματος του Αγίου Νικολάου το οποίο στην κυριολεξία άλλαξε όψη καθώς πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω εργασίες: 
  • Τοποθετήθηκε ελαστικός σύγχρονος τάπητας ( ταρτάν)
  • Έγιναν διαγραμμίσεις για τα αθλήματα μπάσκετ και βόλεϋ 
  • Κατασκευάστηκε αποστραγγιστικό κανάλι για τα νερά του γηπέδου 
  • Αντικαταστάθηκαν οι μπασκέτες με νέες ολυμπιακού τύπου. 
“Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν και οι χώροι γεμίσουν πάλι από αθλητές και παιδιά, θα αντικρίσουν αλλαγές που θα τους ενθουσιάσουν” σημειώνει ο Πρόεδρος του Ν.Π. Δ. Δ” η “Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειεδής, ευχόμενος σε όλους γονείς, εργαζόμενους και παιδιά να έχουν χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία και το 2021 που θα ανατείλει, να φέρει μαζί του την ελευθερία, που έχουμε όλοι μας, στερηθεί. 

“Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο του Δήμου Φυλής. Το έργο και ο σχεδιασμός σε αυτό τον τομέα αποτελεί για μας διαρκή πρόκληση, για την οποία εργαζόμαστε μεθοδικά, προκειμένου να πετυχαίνουμε τη δημιουργία νέων μεγάλων έργων αλλά και να αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεγάλη υποδομή που υπάρχει. Θέλουμε το δυναμικό του Δήμου μας, να έχει τις αθλητικές και πολιτιστικές ευκαιρίες που του αξίζουν” υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. 

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη νέα όψη που πήρε το γήπεδο









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου