Με κέρασμα και ευχές στους συνεργάτες του υποδέχθηκε τη νέα χρονιά ο Αναπλ. Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης

 

Με κέρασμα στους εργαζομένους του δικού του τομέα αρμοδιοτήτων θέλησε να κλείσει το δίσεκτο 2020 ο Αναπλ. Δήμαρχος Βασίλης Γεωργιάδης. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά τη λήξη του ωραρίου, κάλεσε τους εργαζομένους και τους πρόσφερε κόκκινο κρασί και το πεντανόστιμο ψητό φούρνου, το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά. 
Όπως είναι φυσικό δεν υπήρξε περιθώριο για γλέντι, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τη μετάδοση του κορονοϊού. Όμως ήταν πρωτοβουλία που άρεσε στους εργαζόμενους και τους πρόσφερε μια εορταστική νότα, ιδιαίτερα χρήσιμη φέτος που οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία έχουν λιγοστέψει. 
“Διασκεδάσαμε και ανταλλάξαμε ευχές για καλή χρονιά. Ευχήθηκα στους συνεργάτες μου υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Το ίδιο εύχομαι στο Δήμαρχο, στους συναδέλφους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και σε όλους τους συνδημότες. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, γιατί ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε, ενωμένοι, τις δυσκολίες και να δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο”, δήλωσε ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο οποίος δέχτηκε ευχές κι από το συνάδελφο και φίλο του Γιώργο Ραφτέλη, με τον οποίο μοιράζονται αρμοδιότητες στις υποδομές του Δήμου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου