Mε ραντεβού και όλα τα μέτρα προστασίας φέτος τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα για τα μικρά των Παιδικών Σταθμών



Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,


Φέτος, βιώνουμε όλοι μία διαφορετική πραγματικότητα και μία ιδιαίτερη σχολική χρονιά. Τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό, έχουν αναστείλει την λειτουργία των σταθμών μας. Έχοντας ωστόσο την σκέψη μας κοντά στα παιδιά, οι παιδαγωγοί μας, δημιούργησαν Χριστουγεννιάτικες κάρτες και δωράκια για τους μικρούς μας φίλους.

Οι κατασκευές αυτές, καθώς και το δώρο του Νομικού Προσώπου, θα δοθούν σε γονείς και παιδιά, σε συγκεκριμένο ραντεβού που θα οριστεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μαζί σας, από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές, που είχαν προγραμματιστεί, δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν. Επίσης, με την επιστολή αυτή, θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε να επισκέπτεστε την σελίδα μας στο διαδίκτυο:(https://www.facebook.com/paidikoi.stathmoi.anoliosion.dimou.filis).

Εκεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, βίντεο με κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών, κατασκευές και παιχνίδια. 

Με τον τρόπο αυτό, οι παιδαγωγοί μας προσπαθούν, όσο το δυνατόν, να βρίσκονται κοντά στα παιδιά ώστε και εκείνα με την σειρά τους, να μην χάσουν την επαφή με το πρώτο τους σχολείο.

Με την ελπίδα να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δυσκολίες των ημερών μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ! 

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ.
Παιδικών/Βρεφικών Σταθμών
Παναγιώτης Καμαρινόπουλος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου