Δωρεάν rapid test σε 110 εργαζόμενους και κατοίκους του Δήμου Φυλής εξασφάλισε από τον ΕΟΔΥ η Κοινωνική Υπηρεσία

Νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων του Covid-19 (κορονοϊός), σε εργαζόμενους του Δήμου Φυλής και κατοίκους, εξασφάλισε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Οι έλεγχοι έγιναν με rapid test (τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου), σε 110 άτομα, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στο Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια.

Τα τεστ διενεργήθηκαν με απόλυτη προτεραιότητα στους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής που εκτίθενται περισσότερο σε κίνδυνο, όπως όσοι απασχολούνται σε υπηρεσίες για το κοινό κ.ά., καθώς και σε κατοίκους που προσήλθαν εθελοντικά, ενώ τεστ διενέργησαν και αρκετοί εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής. Τους ελέγχους διενήργησε Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, με τη συνδρομή της Επόπτριας Υγείας του Δήμου Φυλής, υγιεινολόγου Λίας Ζάχου.

«Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε ένα εξάμηνο, που εξασφαλίσαμε τη διενέργεια δωρεάν ελέγχων σε εργαζόμενους του Δήμου και κατοίκους, και ήδη έχουμε υποβάλει και νέο αίτημα για νέο γύρο τεστ», τόνισε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Γιώργος Αντωνόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι οι πρώτοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο σε 500 εργαζόμενους του Δήμου και ακολούθησαν τον Ιούλιο, στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοίκους και δημοτικούς υπαλλήλους στο Ζεφύρι.

«Η ασφάλεια και η υγεία εργαζομένων και κατοίκων αποτελούν προτεραιότητά μας. Τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα και παραμένουμε σε εγρήγορση», δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα 









 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου